elmondecolorrosa.blogspot.com

elmondecolorrosa.blogspot.com

lunes, 19 de julio de 2010

Necesito Sort!!!!

Perque hi han coses a la vida que no te les mareixes i pam!!! per tu... jo crec que soc bona persona i no vui ja mes entrevancs a la meva vida personal, siusplau vui una mica de sort.
Necesito sort si algu en te molta que men dongui una mica....

4 comentarios:

 1. hola Veronica , en noto una mica malament.
  t'envio molta sort . Pues jo no tinc diners , pero crec que tinc molta sort , perque tinc feina, tinc salut,un matrimoni de 27 anys,una mare i uns sogres que amb casi 80 anys tambe estan be. Mira si tinc sort que fa dos mesos els meus sogres van tenir un accident de cotxe i no es van fer res , pero el cotxe per la xatarra i fa 15 dies el meu fill de 19 anys va tenir un altre accident i ell la seva novia i un amic tampoc es van fer res pero el cotxe tambe a la xatarra. osigui que crec que tinc molt sort i t'envio la que necesitis perque les coses et vagin be. una abraçada . roser

  ResponderEliminar
 2. Veronica¡¡¡si que tens sort¡¡¡tens sort de tenir una familia que t'estima,la parella també,y nosaltres igualment,i no ens deixem l'OTO,tots t'estimem perque ets una bellisima persona.No pateixis que la propera vagada tindrás tota la sort del món.
  Una abraçada
  P.D.Ahir no et vaig telefonar perque no sabia com estarias,i no volia que et preocupesis més.
  T'estimem

  ResponderEliminar
 3. Tinc sort amb la familia, sogres,i sobre tot la meva parella que tinc!!!
  Amb aixo no en tinc cap dubta de la sort que tinc!!! pero a vegades tens mala raxa amb certes coses.

  ResponderEliminar